Gençlerbirliği eski yöneticisi İsmet Beltan'dan Ankaragücü taraftarına bilet desteği

Ankaragücü'nün Pendikspor ile oynayacağı lig maçı öncesi önemli bir dostluk adımı geldi. Gençlerbirliği'nin eski yöneticisi İsmet Beltan bileti olmayan taraftarlara yardımcı olabileceğini açıkladı.

Gençlerbirliği eski yöneticisi İsmet Beltan'dan Ankaragücü taraftarına bilet desteği

MKE Ankaragücü düşme potasını yakından ilgilendiren ve rahatlamak için kazanmasının tek seçenek olduğu bir maça çıkacak. Puanların birbirine çok yakın olduğu ve her sonucun bir başka takımın kaderini etkilediği ligde başkent ekibinin sıradaki rakibi Siltaş Yapı Pendikspor oldu.

ANKARAGÜCÜ KRİTİK MAÇA HAZIRLANIYOR

Son haftalarda beklenmedik sonuçlar alan ve düşme hattı ile arasındaki puan kaybının kapanmasına engel olamayan MKE Ankaragücü sezonu düşme potasından uzakta tamamlamayı tek hedef olarak belirledi. Ligde son 2 maçına çıkacak MKE Ankaragücü taraftarını arkasına alarak bu maçı kazanmak istiyor.

Gençlerbirliği eski yöneticisi İsmet Beltan'dan Ankaragücü taraftarına bilet desteği

Daha öncesinde de takımına çok defa destek çıkan MKE Ankaragücü taraftarına anlamlı bir dostluk eli uzatıldı. Gençlerbirliği'nde bir önceki dönemin yöneticilerinden İsmet Beltan sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak maça gitmek isteyen taraftarlara bilet konusunda yardımcı olabileceğini belirtti.

MAÇ ÖNCESİ ANLAMLI JEST

Beltan “Kardeş kulübümüz, hemşehrimiz Ankaragücü'nün kritik Pendikspor maçında tüm dostlarımla yanlarında olacağız. Bileti olmayan kardeşlerime de yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım” diyerek maç öncesi sarı lacivertli ekibe desteğini ifade etti. Ankaragücü'nün stadını paylaştığı ve Ankara'nın bir diğer önemi camiasından gelen anlamlı hareket takdir toplayan adımlar arasında yerini aldı.

SONRAKİ HABER