ANASAYFA Spor Gençlerbirliği Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i tebrik etti!

Gençlerbirliği Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i tebrik etti!

Başkent temsilcimiz Gençlerbirliği, altyapısında yetişen ardından da yıldızı parlayan ve Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i tebrik etti.
yazar
Haber Merkezi
Gençlerbirliği Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i tebrik etti!

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'e başarılar diledi.

Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nden yapılan açıklamada, "Gençlerbirliği’mizin alt yapısında yetişen, Fenerbahçe’nin ve Milli Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek.
Arda’ya yeni serüveninde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da 18 yaşında yeteneği ile göz dolduran ve tüm dünyanın ilgisini çeken Ankaralı futbolcu Arda Güler, Real Madrid'e 6 sezonluğuna transfer oldu.

6 sezonluğuna Arda Güler ile anlaşan Real Madrid, Fenerbahçe'ye nakit olarak 20 milyon Euro bonservis bedeli verecek. Bunun yanında 10 milyon Euro oyuncu ve kulüp başarı bonusları eklenecek. Arda'nın sonraki satışından gelecek paranın %20'si Fenerbahçe'ye verilecek.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ALTYAPISINDAYDI

Profesyonel futbol kariyerine ise Başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nin altyapısında başlayan genç yetenek 2019 yılında Fenerbahçe'nin altyapısına dahil olmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Harçlar ve vergilerde zam kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Zamlar kalem kalem hesaplandı

Harçlar ve vergilerde zam kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Zamlar kalem kalem hesaplandı