Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün 21. hafta maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) maçları yönetmek üzere yaptığı hakem atamalarını açıkladı.

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara ekipleri Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü'nün maçlarında düdük çalacak hakemler de belli oldu.

KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ HAKEMİ İZMİR BÖLGESİNDEN

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü deplasmanda Bitexen Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Çotanak Stadyumu'nda oynanacak mücadele 17 Şubat Cumartesi saat 16.00'da başlayacak. Mücadelede İzmir bölgesinden hakem Fatih Tokail düdük çalacak. Tokail'in yardımcı hakemliğini Sezgin Çınar ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yalçın Taşkınfurat olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ'NİN KRİTİK MAÇINI ALPASLAN ŞEN YÖNETECEK

Trendyol 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Gençlerbirliği önemli bir mücadeleye çıkacak. Ankara'nın kırmızı-siyahlı ekibi Gençlerbirliği evinde Teksüt Bandırmaspor'u konuk edecek. Gençlerbirliği ile Bandırmaspor arasında oynanacak mücadeleden bir gün önce Eryaman Stadyumu'nda MKE Ankaragücü-Galatasaray karşılaşması oynanacağı ve saha zeminin dinlendirilmesi gerektiği için maç başka stadyumda oynanacak.

Gençlerbirliği ile Bandırmaspor oynanacak mücadelede ise Trabzon bölgesinden hakem Alpaslan Şen düdük çalacak. Şen'in yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Barış Çiçeksoylu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER