Gökhan Özoğuz'dan Galatasaray'a tepki toplayan yanıt! Kişi kendinden bilir işi

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray mücadele ile ilgili paylaşım yaptı. Sarı-kırmızılıların bu paylaşımına Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'dan çarpıcı bir yanıt geldi.

Gökhan Özoğuz'dan Galatasaray'a tepki toplayan yanıt! Kişi kendinden bilir işi

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı - lacivertliler karşılaşmanın son anlarında VAR incelemesinin ardından penaltı kazandı. Penaltıda topun başına Batshuayi geçti. Batshuayi'nin penaltısını kaleci kurtardı ardından dönen top yine golcü oyunucun önüne düştü ve bu kez topu ağlarla buluşturarak maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

GALATASARAY'DAN SERT PAYLAŞIM

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray sosyal medya hesabından paylaşım geldi. Galatasaray'ın resmi X hesabından yapılan paylaşımda “Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!” ifadeleri kullanıldı.

GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN GALATASARAY'A “KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ YANITI”

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, Galatasaray'ın yaptığı sosyal medya paylaşımını altıntılayarak çarpıcı bir yanıt verdi. Gökhan Özoğuz'un bu paylaşımı oldukça fazla tepki aldı.

Özoğuz, "Şunu unutmayalım ki hiç bir hakem Fenerbahçe için olmayan bir penaltı kararını onaylamaz bu memlekette. Var'ı inceleyin, böyle hariçten gazel okunup seviyeler düşmesin. "Kirli eller" bu ülkede ilk ve tek hangi kulüpte zuhur ettiğini hepimizden iyi bilirsiniz. Kişi kendinden bilir işi. Bir kulübe yakışmayan bir açıklama" ifadelerini kullandı.

Özoğuz'un bu yanıtı sosyal medyada taraftarlar tarafından olumlu ve olumsuz çok fazla tepki alarak gündem oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER