Halkbank avantajı Cucine Lube'ye kaptırdı

Halkbank CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde konuk ettiği Cucine Lube'ye ilk maçta 3-1 mağlup oldu

Halkbank avantajı Cucine Lube'ye kaptırdı

Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'yi ve başkenti Avrupa'nın 1 numaralı kupasında temsil eden Halkbank çeyrek final ilk maçında İtalya'nın köklü ekibi Cucine Lube Civitanova takımı ile karşı karşıya geldi. Halkbank ile Cucine Lube arasında oynanan mücadele büyük çekişmeye sahne olurken konuk ekip başkent temsilcisini 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Halkbank, Ngapeth, Mert Matic, Nimir, Mirza Lagumdzija, Yunus Emre Tayaz, Ma'a ilk 6'sı ile çıktı.

Konuk ekip Cucine Lube ise Halkbank karşısına Anzani, Adis Lagumdzija, Nikolov, Chinenyeze, De Cecco, Yant isimlerinden oluşan ilk 6 ile çıktı.

CUCİNE LUBE AVANTAJLA İTALYA'YA DÖNÜYOR

Karşılaşma büyük heyecana ve çekişmeye sahne olsa da deplasman ekibi Cucine Lube setlerde finali iyi oynayıp maçı kopardı ve sahadan 3-1'lik skorla ayrılarak avantaj ile İtalya'mım yolunu tuttu.

İlk iki seti 25-21'lik skorlarla kazanan İtalyan ekibi Cucine Lube maçta 2-0 öne geçti. Halkbank maçta tamam ya da devam diyebilmek için çıktığı sette 27-25'lik üstünlük kurdu ve skoru 2-1'e getirse de son seti 25-22 maçı da 3-1 kaybetti.

Rövanş karşılaşması 28 Şubat'ta İtalya'da oynanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER