Halkbank Dünya Şampiyonasında Suntory Sunbirds ile karşılaşacak

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası ilk maçında Suntory Sunbirds ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank Dünya Şampiyonasında Suntory Sunbirds ile karşılaşacak

Dünya Kulüpler Şampiyonası heyecanı bugün başlıyor. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki ilk maçında Japon ekibi Suntory Sunbirds karşı karşıya gelecek.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı ile Suntory Sunbirds, Koramangala Indoor Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. 6 Aralık Çarşamba ( Bugün) saat 14.30'da başlayacak mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

HALKBAK ERKEK VOLEYBOL TAKIMI BİR İLKE İMZA ATIYOR

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, bir ilke imza atarak Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan ilk Türk takımı olmuştu. 6 - 10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek dev organizasyonda Halkbank ikinci maçında ise 8 Aralık Cuma saat 14.30'da Brezilya’nın Sada Cruzeiro takımı ile karşı karşıya gelecek.

MAVİ BEYAZLILAR GRUBU İLK İKİ BASAMAKTA BİTİRİRSE YARI FİNALE KALACAK

Halkbank grubunda ilk iki sırayı alması durumunda yarı finale kalacak. Mavi beyazlılar ilk sırayı alması halinde A Grubu ikincisi ile ikinci sırayı alması halinde ise A Grubu birincisi ile eşleşecek ve finale kalma mücadelesi verecek.

KUPANIN SAHİBİ 10 ARALIK'TA BELLİ OLACAK

Finale kalan takımlar 10 Aralık Cumartesi Dünya Kulüpler Şampiyonu kupasını müzesine götürmek için kıyasıya mücadele edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER