Halkbank dünya vitrininde

Halkbank Spor Kulübü, Türkiye voleybol tarihinde bir ilke imza atıyor. Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası katılmak için Hindistan’ın Bangalore kentine gitti.

Halkbank dünya vitrininde

Halkbank, erkek voleybol tarihinde bir ilki daha gerçekleştirerek Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Başkent temsilci turnuvaya katılmak üzere Hindistan’ın Bangalore kentine gitti. Halkbank, 6-10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek bu önemli organizasyonda B Grubu'nda mücadele edecek. Temsilcimiz, Japonya’nın Suntory Sunbirds ve Brezilya’nın Sada Cruzeiro ekipleri ile karşı karşıya gelecek.

Ankara ekibi ilk maçına Suntory Sunbirds karşısında çıkacak.

HALKBANK - SUNTORY SUNBİRDS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Halkbank Spor Kulübü ile Suntory Sunbirds 6 Aralık Çarşamba saat 14.30'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

11 ARALIK'TA FİNALE KALAN TAKIMLAR DÜNYA KULÜPLER ŞAMPİYONASI İÇİN MÜCADELE EDECEK

Grup mücadeleleri üç gün sürecek. Takımlar, A ve B Gruplarında üçerli şekilde yarışacaklar. Grup maçlarının akabinde her gruptaki ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek.

Eşleşmeler şu şekilde olacak:

A Grubu'nu birinci tamamlayan takım, B Grubu’nu ikinci tamamlayan takımla eşleşecek. B Grubu’nun birincisi ise A Grubunu ikinci olarak tamamlayan takım ile eşleşecek ve finale kalma mücadelesi verecek.

Finale kalan takımlar 10 Aralık Pazar Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu için kıyasıya mücadele edecek.

SONRAKİ HABER