ANASAYFA Spor Halkbank durdurulamıyor! Alanya Belediye'yi de geçerek 23'te 23 yaptı

Halkbank durdurulamıyor! Alanya Belediye'yi de geçerek 23'te 23 yaptı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 23. haftasında konuk olduğu Brand Group Alanya Belediye'yi 3-1 mağlup etti ve yoluna kayıpsız devam ederek 23'te 23 yaptı.
Halkbank durdurulamıyor! Alanya Belediye'yi de geçerek 23'te 23 yaptı

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde heyecan fırtınası devam ediyor. Efeler Ligi'nin 23. haftasında Halkbank, Brand Group Alanya Belediye'ye konuk oldu. Alanya'da oynanan zorlu karşılaşmada Halkbank rakibini rahat bir oyunla 3-1 mağlup etti ve ligde oynadığı 23'üncü maçında 23'üncü galibiyetini alarak yoluna kayıpsız devam ederek namağlup liderliğini sürdürdü.

HALKBANK 1-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA GÜLMEYİ BİLDİ

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı mücadeleye Brand Group Alanya Belediye etkili başladı. Çekişmeli geçen ilk seti Akdeniz ekibi 25-23 öne tamamladı ve 1-0 öne geçti. Mücadelede geriye düşen Halkbank hızlı toparlanarak ikinci sette rakibine 25-19'luk üstünlük kurarak durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü ve dördüncü sette üstünlüğünü ve iyi oyunu devam ettiren Halkbank setleri 25-22 ve 25-18 sonuçlarla 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmayı bildi. 

FENERBAHÇE'NİN MAĞLUP OLDUĞU HAFTADA DEĞERLİ GALİBİYET

Halkbank'ın ardından 2'inci sırada bulunan ve tek mağlubiyetini Halkbank karşısında alan Fenerbahçe Parolpara, 23. hafta mücadelesinde Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediye ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler deplasmanda Akkuş Belediye'ye 3-2 mağlup oldu. Halkbank'ın Alanya'da aldığı galibiyet bu maçın ardından daha değerli hale geldi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkan adayınız kim? Mamak kesintisiz sokak anketinde adaylar arasındaki fark şaşırttı

ABB Başkan adayınız kim? Mamak kesintisiz sokak anketinde adaylar arasındaki fark şaşırttı