Halkbank erteleme maçında Hatayspor'u konuk ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 11. hafta erteleme maçında Ankara ekibi Halkbank bugün Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Halkbank erteleme maçında Hatayspor'u konuk ediyor

Ankara ekibi Halkbank Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 11. hafta erteleme maçına çıkıyor. Başkent'in voleyboldaki mavi - beyazlı temsilcisinin Hatayspor'u konuk edeceği maç Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak ve 27 Aralık Çarşamba (Bugün) saat 17.00'de başlayacak.

Halkbank, Axa Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 12 maçın tamamını kazandı ve 2023 - 24 sezonunda bu başarıya ulaşan tek kulüp konumunda bulunuyor. Rakiplerine ağır üstünlük kuran Ankara ekibi 12 maç sonunda bulduğu bin 38 sayı ile 35 puan toplayarak 1 maç fazlası bulunan Fenerbahçe Parolpara'nın 1 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

HALKBANK SON MAÇINDA FENERBAHÇE'Yİ SET VERMEDEN MAĞLUP ETMİŞTİ

Axa Sigorta Efeler Ligi'nin 13. haftasında başkent ekibi Halkbank, Fenerbahçe Parolpara'yı 25 - 20, 26 - 24, 25 - 19'luk set skorları ile tek set dahi vermeden mağlup etmiş ve zirve yarışında rakibine önemli bir üstünlük kurmuştu. Ankara ekibi bugün Hatayspor'u mağlup etmesi durumunda zirve takibini sürdüren takımlar arasındaki puan farkı daha da açacak.

HATAYSPOR LİGDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 12 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi. Akdeniz ekibi topladığı 5 puan ile 13. sırada bulunuyor. Hatayspor sürpriz yapıp zorlu rakibi karşısında kazanmak ve çıkışa geçmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER