ANASAYFA Spor Halkbank ve Ziraat Bankkart lige dönüyor

Halkbank ve Ziraat Bankkart lige dönüyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 22. hafta mücadeleleri yarın başlayacak. Ankara ekipleri Halkbank ve Ziraat Bankkart ligde aynı gün sahne alacak.
Halkbank ve Ziraat Bankkart lige dönüyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 22. hafta mücadeleleri 2 Mart Cumartesi (Yarın) oynanacak 6 maç ile başlayacak. Efeler Ligi'nde başkent Ankara'yı temsil eden Halkbank ve Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımları'da ligde bu haftaki maçlarına çıkacaklar.

AÇILIŞ MAÇINDA ZİRAAT BANKKART TÜRŞAD'I KONUK EDECEK

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 22. haftanın açılış maçında Ziraat Bankkart evinde Bitlis temsilcisi Türşad ile karşı karşıya gelecek. Başkent temsilcisi ile Türşad arasında oynanacak mücadele Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak ve saat 13.00'de başlayacak.

HALKBANK, BURSA DEPLASMANINDA OLACAK

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 21 maçın tamamını kazanan Halkbank Erkek Voleybol Takımı deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol ile karşı karşıya gelecek. Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek final etabında veda eden Halkbank, deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol'u mağlup ederek moral bulmak istiyor. 

Yarın 15.00 seansında oynanacak Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol ile başkent ekibi MKE Ankaragücü arasında oynanacak mücadele Bursa'da bulunan Ünye Spor Salonu'nda oynanacak. Heyecanlı karşılaşmayı tribünlerden ve ekranlardan binlerce voleybolsever izleyebilecek.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı Demirbaş açıkladı! Yenişehir Pazarını güzelleştirme zamanı geldi