ANASAYFA Spor Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor

Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 22. haftasında Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Bankkart'ta Türşad ile karşı karşıya gelecek.
Halkbank ve Ziraat Bankkart sahaya çıkıyor

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 22. hafta mücadeleleri başlıyor. Haftanın açılış karşılaşmasında başkent ekibi Ziraat Bakkart sahaya çıkarken aynı gün Halkbank'ta mücadele edecek.

AÇILIŞ MAÇINDA ZİRAAT BANKKART'IN KONUĞU TÜRŞAD

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin açılış maçında Bitlis temsilcisi Türşad ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu açılış karşılaması Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak ve saat 13.00'de başlayacak. Mücadele TVF Youtube Kanalından naklen yayınlanacak.

ZİRAAT BANKKART KAZANARAK YOLUNA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Efeler Ligi'nde oynadığı 21 maçta 15 galibiyet ve 6 mağlubiyet alan Ziraat Bankkart topladığı 47 puan ile 3. sırada bulunuyor. Türşad ise ligde oynadığı 21 mücadelede aldığı 6 galibiyet ve 15 mağlubiyet sonucunda 20 puan topladı ve 11. basamakta bulunuyor.

LİDER HALKBANK BURSA DEPLASMANINDA

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 21 mücadelede 21 galibiyet alarak ulaşılması zor bir başarıya imza atan Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşma TVF Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da suç örgütlerine yönelik yapılan soruşturmalarda 26 kişi gözaltına altındı

Ankara'da suç örgütlerine yönelik yapılan soruşturmalarda 26 kişi gözaltına altındı