İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçında muhteşem bir gol atan İrfan Can Kahveci, gol öncesinde attığı çalımı Gençlerbirliği döneminde Hurşut Meriç'ten öğrendiğini ifade etti.

İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti

Trendyol Süper Lig'de 14. haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sarı - lacivertliler, Sivas ekibini 4-1 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Sebastian Szymanski, 42. dakikada İrfan Can Kahveci, 68. dakikada Aladdin Okumuş kendi kalesine ve 75. dakikada Bosnalı golcü Edin Dzeko kaydetti.

Karşılaşmanın 42. dakikasında Fenerbahçe'nin ve milli takımın başarılı oyuncusu İrfan Can Kahveci, futbol severleri mest eden bir gol attı. Sağ kanatta topla buluşan İrfan önce karşısındaki Sivassporlu N'Jie'yi çok şık bir çalımla geçti ardından içeri kat etti ve sol ayak içi ile yaptığı mükemmel bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

O ÇALIMI HURŞUT MERİÇ'TEN ÖĞRENDİM

Karşılaşmanın ardından konuşan İrfan Can Kahveci, muhteşem golü öncesi attığı şık çalımı Gençlerbirliği'nde oynadığı ilk dönemlerde Hurşut Meriç'ten öğrendiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Güzel bir gol attığım için mutluyum. Gençlerbirliği'nde altyapıdan çıktığımda Hurşut Meriç vardı, o çalımı ondan gördüm ve yapmaya başladım. Benim de hoşuma gitti. Rakipler bazen yiyor, bazen yemiyorlar. Tam noktasında yaptığında daha etkili oluyor. Bugünkü gibi.”

SÜPER LİG'DE GELECEK HAFTA DERBİYE SAHNE OLACAK

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında derbi mücadelesine sahne olacak. 9 Aralık Cumartesi saat 19.00'da Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Geride kalan 14. haftada Beşiktaş deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelmiş ve takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.

SONRAKİ HABER