ANASAYFA Spor İspanyollar Arda Güler'in yeni adresini duyurdu! Karar şaşırtmadı

İspanyollar Arda Güler'in yeni adresini duyurdu! Karar şaşırtmadı

Türk ve Avrupa futbolunun yakın dönemde en gelecek vadeden oyuncuları arasında yer alan Arda Güler hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Uzun süren sakatlığından dolayı takımı ile ilk maçına aylar sonra çıkan Arda Güler, şimdi de Teknik Direktör Carlo Ancelotti tarafından yedek bırakılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İspanyollar Arda Güler'in yeni adresini duyurdu! Karar şaşırtmadı

Fenerbahçe forması altında gösterdiği performans ile sadece ülkemizde değil dünya futbolunda da adından söz ettiren Arda Güler geçtiğimiz yaz İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştu.

FORMASINDAN AYLARCA UZAK KALMIŞTI

Yeteneği ile A Milli Futbol Takımımızın vazgeçilmezleri arasına giren ve geçtiğimiz günlerde 19 yaşına giren Arda Güler'in son haftalarda Real Madrid'de oynamadığı için mutsuz olduğu iddia edilmişti. Real Madrid' Barcelona ile kıran kırana girdiği transfer yarışması kazanmasının hemen ardından Arda Güler'i Amerika'da takımın sezon öncesi kamp kadrosuna dahil etmişti. İlk olarak orada sakatlanan Arda Güler daha sonraki aylarda üst üste 2 defa daha sakatlanmış ve aylar boyu forma giyememişti

Arda Güler geçtiğimiz aylarda sakatlığını atlatmış ve takımında yavaş yavaş süre almaya başlamıştı. Sonraki haftalarda ise Teknik Direktör Carlo Ancelotti tarafından maçlarda tercih edilmeyen ve yedek olarak kalan Güler'i transfer etmek isteyen takımlar olduğu iddia edilmişti.

ARDA GÜLER KİRALIK MI GİDİYOR?

Özellikle İtalyan devi Milan'ın Arda için çok ısrarcı olduğunun iddia edilmesinin ardından İspanya'dan bir iddia daha geldi. Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid Arda Güler'i kiralık olarak gönderecek. Arda'nın yeteneği ve kendisine yapılan yatırımdan dolayı oyuncuyu bonservisi ile göndermeye sıcak bakmayan İspanyol devinin aldığı bu kararın ardından Arda'nın yeni takımı merak edilmeye başlandı.

Yine söz konusu haberde Arda Güler'in Milan ya da Real Sociedad'a transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Arda Güler'in akıbeti önümüzdeki günlerde net bir şekilde belli olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Felipe Melo kariyerine Fluminense ile bir kupa daha ekledi

Felipe Melo kariyerine Fluminense ile bir kupa daha ekledi