Kayserispor - MKE Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında MKE Ankaragücü'nün Mondihome Kayserispor'a konuk olacağı maçta hakem Turgut Doman düdük çalacak.

Kayserispor - MKE Ankaragücü maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında maçlarda düdük çalmak üzere yaptığı hakem atamalarını açıkladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda MKE Ankaragücü'nun Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor ile oynayacağı mücadele hakem Turgut Doman düdük çalacak. Doman'ın yardımcı hakemliğini Mehmet Salih Mazlum ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak.

MKE ANKARAGÜCÜ 4 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de 4 maçtır galip gelemeyen MKE Ankaragücü, galibiyet hasretine Mondihome Kayserispor karşısında son vermke istiyor. Son olarak Süper Lig'in 22. haftasında evinde Vavacars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler daha sonra ise Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor ve Galatasaray ile karşılatı. MKE Ankaragücü bu maçlardan 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet ayrıldı.

Mondihome Kayserispor ile MKE Ankaragücü arasında RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak mücadele 24 Şubar Cumartesi saat 13.30'da başlayacak. MKEE Ankaragücü ile düşme hattı arasındaki puan farkının 1'e kadar düştüğü hafta da Mondihome Kayserispor maçı çok daha fazla önem kazandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER