Keçiörengücü Muşspor'u konuk edecek

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ankara Keçiörengücü evinde Muş 1984 Muşspor'u ile karşı karşıya gelecek.

Keçiörengücü Muşspor'u konuk edecek

Türkiye'nin kupasında heyecan başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçları 5 Aralık Salı (Bugün) saat 13.00'te oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Ankara ekibi Keçiörengücü ile Muş 1984 Muşspor, Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Yine aynı saatte Vavacars Fatih Karagümrük ile Belediye Derincespor karşılaşacak.

Ankara Keçiörengücü ile Muş 1984 Muşspor arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Berkay Erdemir yönetecek.

AHMET CİNGÖZ 2. DÖNEMİNDE İLK MAÇINA ÇIKACAK

Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran Ankara Keçiörengücü daha önce kulüpte yardımcı antrenör, sportif direktör ve teknik direktör olarak görev yapan Ahmet Cingöz'ü yeniden takım başına getirdi. Ahmet Cingöz, ikinci döneminde ilk maçına Ziraat Türkiye Kupası'nda Muş 1984 Muşspor karşısında çıkmış olacak.

SAKARYASPOR MAÇININ ARDINDAN GÜLPINAR İLE YOLLAR AYRILMIŞTI

Trendyol 1.Lig'in 13. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelmişti. Eflatun - beyazlılar 4. dakikada Melih İnan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti. Karşılaşmanın ardından Ankara Keçiörengücü yönetimi ile teknik direktör Serhat Gülpınar arasında yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER