Keçiörengücü'nde 2. Ahmet Cingöz Dönemi başladı

Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran Ankara Keçiörengücü daha önce takımın teknik adam görevini üstlenmiş olan Ahmet Cingöz ile yeniden anlaşma sağladı.

Keçiörengücü'nde 2. Ahmet Cingöz Dönemi başladı

Ankara Keçiörengücü'nün yeni teknik direktörü belli oldu. Bugün Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran eflatun - beyazlıların teknik direktörü daha önce kulüpte yardımcı antrenörlük, sportif direktörlük ve teknik direktörlük yapan Ahmet Cingöz olduğunu açıkladı.

Ankara ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce kulübümüzde görev yapmış olan Ahmet Cingöz yeniden teknik direktörlük görevine getirilmiştir. Ankara Keçiörengücü ailesine hayırlı olmasını dileriz."

Ankara Keçiörengücü'nde ikinci dönemine başlayacak Ahmet Cingöz'ün teknik ekibi şu isimler yer alıyor:

1. Yardımcı Antrenör Cevdet Göç, Yardımcı Antrenör Emrah Tanta, Kaleci Antrenörü Hasan Gültang, Maç ve Performans Analiz Antrenörü Kazım Bal ve Atletik Performans Antrenörü Eser Çalı.

Keçiörengücü'nde 2. Ahmet Cingöz Dönemi başladı

SAKARYASPOR MAÇININ ARDINDAN SERHAT GÜLPINAR İLE YOLLAR AYRILDI

Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Ankara Keçiörengücü, Aktepe Stadyumu'nda Sakaryaspor'u ağırladı. Eflatun beyazlılar 4. dakikada Melih İnan'ın attığı golle 1-0 öne geçse de Sakaryaspor 24 ve 72. dakikada Yonathan Del Valle ile 90+2. dakikada Dino Ndlovu'nun attığı gollerle sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sakaryaspor karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Serhat Gülpınar ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonunda yollar ayrıldı.

SONRAKİ HABER