ANASAYFA Spor Milli takım ve Fenerbahçe'nin ismi Eda Erdem'in 8 Mart'ta heykeli dikiliyor!

Milli takım ve Fenerbahçe'nin ismi Eda Erdem'in 8 Mart'ta heykeli dikiliyor!

Fenerbahçe, ay yıldızlı ve sarı-lacivertli forma altında kaptanlık yapan Eda Erdem Dündar'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde heykelinin dikileceğini açıkladı.
Milli takım ve Fenerbahçe'nin ismi Eda Erdem'in 8 Mart'ta heykeli dikiliyor!

Fenerbahçe, 2008 yılından beri kadın voleybol takımında forma giyen milli voleybolcu Eda Erdem Dündar'ın heykelinin dikileceği tarihi açıkladı. 

EDA'NIN HEYKELİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE DİKİLECEK

A Milli Voleybol Takımı ve Fenerbahçe'de sayısız başarı elde eden Türk voleybol tarihine adını altın harflerle yazdıran Eda Erdem'in heykeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde dikilecek.

Heykeli dikileceği için çok heyecanlı olduğunu belirten, milli takımın ve Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem “Kalbimde kelebekler uçuşuyor. Çok güzel, inanılmaz eserlerin olduğu bir atölyedeyiz. İçeri girince insan inanılmaz bir ortama geldiğini anlayabiliyor. Bu atölyede çok büyük bir emek var. Heykelimi görünce, 'Gerçekten o gün bugün mü?' dedim. İnşallah 8 Mart'ta açılışını yapacağız. O gün belki duygularımı daha iyi ifade edebilirim. İlk kez görüyorum, inanılmaz bana benziyor. Pınar Hanım ve ekibi inanılmaz bir iş çıkarmışlar. Saçımın duruşundan yüzümdeki ifadeye, vücudumdaki o kararlı duruşa… Her şeyi çok güzel yansıtmışlar” dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar’ın heykeli sarı-lacivertli kulübün efsane isimleri arasında yer alacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada heykelin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin önünde yer alacağı ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart 2024 TCMB  faiz kararı toplantısı hangi gün yapılacak, faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Mart 2024 TCMB faiz kararı toplantısı hangi gün yapılacak, faiz kararı ne zaman açıklanacak?