ANASAYFA Spor Milliler Avusturya Macaristan mesaisini sürdürdü

Milliler Avusturya Macaristan mesaisini sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maç hazırlıklarını sürdürdü.
Milliler Avusturya Macaristan mesaisini sürdürdü

A Milli Futbol Takımı, Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Ay - yıldızlı takım antrenmanı teknik direktörü Vincenzo Montella yönetiminde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Isınma, koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman çeşitli pas organizasyonları ve 5'e 2 top çalışması ile devam etti. A Milliler antrenmanı taktik çalışma ile noktaladı.

İLK RAKİP MACARİSTAN

Liglere verilen milli arada Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın ilk rakibi Macaristan olacak. Özel maçta Macaristan Milli Takımı ile karşılaşacak ay yıldızlılar maç için yarın havayolu ile Macaristan'a gidecek.  Heyecanlı mücadele 22 Mart Cuma günü Puskas Arena'da oynanacak ve saat 22.45'te başlayacak. Stadyumdan mücadeleyi izleyemeyen futbolseverler karşılaşmayı TRT Spor ekran naklen takip edebilecek.

MİLLİ ARA AVUSTURYA MAÇI İLE SON BULACAK

A Milli Futbol Takımı, Macaristan karşılaşmasından 4 gün sonra Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek. 26 Mart Salı günü Avusturya'da bulunan Ernst-Happel-Stadion'da oynanacak mücadele saat 22.45'te hakemin ilk düdüğü ile başlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Yerel seçimleri öncesi YSK'dan duyuru! Seçim yasakları başlıyor

2024 Yerel seçimleri öncesi YSK'dan duyuru! Seçim yasakları başlıyor