ANASAYFA Spor MKE Ankaragücü Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

MKE Ankaragücü Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.
MKE Ankaragücü Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçının hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde başlayan antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmaları ile başladı. 5'e 2 top kapma çalışması ile devam eden antrenman şut çalışması ile son buldu.

MKE Ankaragücü, Yılport Samsunspor maçı hazırlıklarını 9 Mart Cumartesi gününe kadar sürdürecek. Sarı - lacivertliler Cumartesi akşamı hava yolu ile maçın oynanacağı Samsun şehrine gidecek.

SAMSUNSPOR MÜCADELESİ MKE ANKARAGÜCÜ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Yılport Samsunspor mücadelesi hayati önem taşıyor. Ankara ekibi zorlu mücadeleden galibiyet dışında bir sonuç ile ayrılması durumunda küme düşme hattına gerileme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.

BELÖZOĞLU HEDEFİN KÜMEDE KALMAK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında son sırada yer alan İstanbulspor'u konuk ettikleri ve 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nün ligde bundan sonra tek hedefinin kümede kalmak ve bundan başka hedefi olanın gerçekçi olmadığını ifade etmişti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Ankara'yı tanıtmak için Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı

ATO Ankara'yı tanıtmak için Almanya'da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı