ANASAYFA Spor Passolig çöktü mü?

Passolig çöktü mü?

Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig sitesine erişimde sorun yaşanıyor. Yaşanan sorun ise sistemin çöküp çökmediğine ilişkin soruları da beraberinde getiriyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Passolig çöktü mü?

Passolig, elektronik bilet satış sistemi olarak hizmet veriyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uygulamaya alınan Passolig, 2014 yılında devreye girerken maç biletlerinin satışı bu sistem üzerinden yapılıyor. Passolig sahipleri sistem üzerinden maç bileti alırken Galatasaray'ın kombine biletlerinin satışa çıkması ile beraber Passolig'e erişim sorunları yaşanmaya başladı. Yaşanan erişim sorunu ile beraber ''Passolig çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?''  sorusu gündeme taşındı. 

PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ?

Passolig kart sahipleri, Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşarken ''Passolig çöktü mü, neden giriş yapılmıyor?'' sorusunu gündeme taşıdı. Passolig sitesinde yaşanan yoğunluk nedeniyle işlemlerin yavaş ilerlediği öğrenildi. 

10 Mayıs Cuma günü Passolig sitesinde yaşanan erişim sorunu Galatasaray'ın kombine biletlerinin satışa çıkması ile beraber yaşandı. Galatasaray'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “Kombine genel satışı, 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 14.00’te sadece Passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacaktır..” ifadeleri yer aldı. Bilet almak isteyen taraftarların oluşturduğu yoğunluk da sitenin yavaşlamasına neden oldu. Galatasaray'dan yapılan yeni açıklamada ise kombine biletlerin tükendiği ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor

Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor