Polonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde oynayacağı son hazırlık maçı olan Polonya maçı hazırlıkları devam ediyor. Milliler bu maçta gülen taraf olup turnuvaya moralli gitmek istiyor.

Polonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Türk futbolseverler ülkemizde liglerin tamamlanması ve şampiyonların belli olmasının ardından gözünü milli maçlara çevirdi. Taraftarlar 3. defa üst üste Avrupa Turnuvasına gidilmesine karşın son 2 turnuva performansından çok daha iyi bir sonuç bekliyor.

GÖZLER BİZİM ÇOCUKLARDA

Birçok futbol otoritesi tarafından son yılların en önemli jenerasyonunu yakaladığı ifade edilen milli takımda futbolcularda yaptıkları açıklamalarda turnuvaya hazır olduklarını ifade ediyor.

Turnuva öncesinde 2 adet maç oynayacağı açıklanan Bizim Çocuklar ilk olarak geçtiğimiz günlerde İtalya ile deplasmanda karşılaşmıştı. Her iki takımında temkinli oynadığı ve yer yer ataklarında yapıldığı maçta gol sesi çıkmamıştı. 0-0 berabere biten maçın Türkiye açısından tek kötü yanı Milli Futbolcu Ozan Kabak'ın ağır bir sakatlık geçirmesi olmuştu.

Polonya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Bu maçtan iyi bir oyunla ayrılan milliler gözünü Polonya maçına çevirdi. Bu maçı da deplasmanda oynayacak A Milli Futbol Takımı maçın ardından Almanya'ya geçerek maç saatini beklemeye başlayacak.

POLONYA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Türkiye maçını takip etmek isteyen futbolseverler maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Bu önemli mücadele 10 Haziran'da Varşova TRT Spor'dan yayınlanacak. 21:45'te başlayacak mücadele şifresiz ekranlara gelecek.

Bu maçın ardından ise turnuvaya gidecek ve ülkemize dönecek futbolcuların belli olması bekleniyor. Geniş kadronun açılmasının ardından şu ana kadar 3 futbolcu zorunlu olarak kadrodan çıkarıldı.

SONRAKİ HABER