ANASAYFA Spor PTT Türk Hava Yolları karşısında 2 kez öne geçtiği maçı kaybetti

PTT Türk Hava Yolları karşısında 2 kez öne geçtiği maçı kaybetti

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 23. haftasında PTT konuk olduğu Türk Hava Yolları'na 3-2 mağlup oldu.
PTT Türk Hava Yolları karşısında 2 kez öne geçtiği maçı kaybetti

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 23. hafta mücadeleleri nefes kesti ve birbirinden önemli karşılaşmalar oynanandı. Sultanlar Ligi'nde başkent Ankara'yı temsil eden PTT, İstanbul ekibi Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan heyecanlı mücadele nefes kesti ve kazan takım tie break seti ile belli oldu. 

PTT İKİ KEZ ÖNE GEÇTİĞİ MAÇI KAYBETTİ

Türk Hava Yolları, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 23. haftasında sahasında konuk ettiği PTT’yi tie break seti sonucunda 3-2 mağluğ etmeyi başardı. 

Maçın büyük çekişmeye sahne olacağı ilk sette belli oldu. Defalarca uzayan seti deplasman ekibi PTT 29-27 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette üstün bir performans gösteren ev sahibi Türk Hava Yolları seti 25-16 kazandı ve skora genge getirdi. Üçüncü sette PTT 25-23'lük skorla yeniden öne geçti. 

Kader setine geçildiğinde Türk Hava Yolları için bu tamam ya da devam demek için sahaya çıktı. Bir kez daha karşılık vermeyi başaran Türk Hava Yolları seti üstün bir oyun ile 25-10 kazandı ve maçı tie break setine taşıdı.

Tie break setinde de üstün olan Türk Hava Yolları oldu. İstanbul ekibi seti 15-12 maçıda 3-2 kazandı. PTT 2 kez öne geçtiği mücadeleyi 3-2 kaybetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?