ANASAYFA Spor Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi? Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid - Bayern Münih maçı şifresiz mi? Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Dün akşam Fransa'da oynanan maçta Borussia Dortmund adını finale yazdıran ilk takım olmuş, gözler İspanya'ya çevrilmişti. Madrid'de oynanacak bu büyük mücadele ile 2023-2024 Şampiyonlar Ligi finalinin adı konulacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Real Madrid -  Bayern Münih maçı şifresiz mi? Real Madrid -  Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kupanın iki favori ekibi geçtiğimiz hafta Almanya'da oynanan maça 2-2 berabere kalmıştı. Bu sonuçla beraber tur umudunu rövanşa bırakan iki takımdan hangisinin finale çıkacağı merak konusu oldu.

İLK FİNALİST BELLİ OLDU

Şampiyonlar Liginde bir sezon daha geride bırakılmaya hazırlanıyor. Yarı final rövanş turu maçları dün oynanan PSG - Borussia Dortmund maçları ile başladı. Her iki maçı da 1-0 kazanan Alman ekibi toplamda 2-0'lık bir sonuçla adını yıllar sonra yeniden finale yazdırdı. Atak üstüne atak yapan ve defalarca şutları direkten dönen PSG ise bir sezonu daha hüsranla tamamladı.

REAL MADRİD - BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA?

Kupanın ilk finalistinin belli olmasının ardından gözler ikinci finalistin kim olacağına çevrildi. Avrupa'nın ve dünyanın en güçlü futbol takımı olarak gösterilen Real Madrid ve Bayern Münih bu soruyu cevaplamak için bir kez daha karşı karşıya gelecek. Milli futbolcumuz Arda Güler'in de süre almasının beklendiği ve ilk maçı 2-2 biten maçın büyük bir seyir zevki yaşatması tahmin ediliyor.

Bu önemli mücadele şifresiz kanalda yayınlanacak. Edinilen bilgiye göre bu önemli mücadele bugün saat 22:00'da EXXEN ekranlarında futbol severler ile buluşacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti

MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupasına veda etti