ANASAYFA Spor Real Madrid ve Leipzig zorlanmadan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

Real Madrid ve Leipzig zorlanmadan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçları devam ederken adını çeyrek finale yazdıran takımlar belli olmaya devam ediyor. İspanyol temsilcisi Real Madrid, Lezipzig'i İngiliz ekibi Manchester City ise Kopenhag'ı kupa dışına iterek çeyrek finale yükseldi.
Real Madrid ve Leipzig zorlanmadan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi

Avrupa futbolunun en prestijli kupası UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı yaşanmaya devam ediyor.  Çeyrek finale kalmak için verilen kıyasıya mücadelelerde Real Madrid ile Redbul Leipzig, Manchester City ile de Kopenhag karşı karşıya geldi.

İlk maçlarda avantajı eline geçiren ve sürprize izin vermeyen Real Madrid ile Manchester City, Devler Ligi'nde isimlerini çeyrek finale yazdırdı.

BERNABEU'DA BERABERE KALAN MADRİD ÇEYREK FİNALDE

İlk maçta deplasmanda Alman ekibi Redbul Leipzig'i 1-0 mağlup eden İspanyol temsilcisi Real Madrid bu kez rakibi ile rövanş maçında Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşma ikinci yarı atılan karşılıklı goller ile 1-1'lik beraberlik tamamlandı. Real Madrid'in golünü 65. dakikada Vinicus JR atarken Redbull Leipzig'nin golünü 68. dakikada Will Orban kaydetti.

Beraberliğin ardından Real Madrid çeyrek finale yükselen takım oldu.

MANCHESTER CİTY KOPENHAG'I RAHAT ELEDİ

İngiliz temsilcisi Manchester City ise Danimarka ekibi Kopenhag ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-1 kazanan City rövanş maçını da aynı skorla kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı.

Manchester City'nin golleri Akanji, Julian Alvarez ve Erling Haaland atarken Kopenhag'ın tek golünü ise Elyounoussi kaydetti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO'da gençlere yönelik gerçekleştirilen Dış Ticaret Eğitimleri başladı!

ATO'da gençlere yönelik gerçekleştirilen Dış Ticaret Eğitimleri başladı!