ANASAYFA Spor Real Madrid'den Arda Güler için Brahim Diaz taktiği

Real Madrid'den Arda Güler için Brahim Diaz taktiği

Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamayan 18 yaşındaki Arda Güler'in yeni sezonda İtalyan ekibi Milan'a kiralanması ve Brahim Diaz gibi gelişim sağlayarak dönmesi amaçlanıyor.
Real Madrid'den Arda Güler için Brahim Diaz taktiği

Arda Güler'in Real Madrid'de istediği süreleri bulamadığı için yeni sezonda kiralanması gündeme geldi. Arda Güler, Sevilla maçında oyuna girecekken Modric'in golü sonrası yeniden kulübeye döndü son Valencia maçında ise süre alamadı. İspanyol ekibi yeni sezonda Arda'yı kiralamayı düşünüyor. 

Fenerbahçe2den 20+10 milyon euro bonservis bedeli ile yaz transfer döneminde çok büyük beklenti ile İspanyol ekibi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, istediğini bulamadı. Önce sakatlıklarla boğuşan Arda daha sonra teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin çok fazla şans vermemesi ile kulübeye haps oldu.

ARDA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Yaladığı sakatlıklardan dolayı sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Arda Güler sakatlığını atlattıktan sonra hazır hale geldi ve ilk kez Real Madrid formasını Kral Kupası'nda oynanan Arandina karşılaşmasında sırtına geçirdi. La Liga'da  da kısıtlı süre bulan genç oyuncu her hangi bir gol yada asist katkısı sağlayamadı.

REAL MADRİD ARDA'YI MİLAN'A KİRALAMAYI DÜŞÜNÜYOR

İspanya basınında çıkan haberlere göre Real Madrid, daha önce Milan'a kiraladığı Brahim Diaz'ı İtalyan ekibinde verimli bir kiralık dönemi geçirerek geri döndüğü ve Arda Güler için de benzer bir kiralama modeli düşündüğü ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalar