ANASAYFA Spor Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı!

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı!

Sezon sonunda seçimli olağan genel kurula gidecek olan Fenerbahçe'de gözler muhtemele başkan adaylarına çevrildi. Fenerbahçe Başkanlığı için adı geçen Sadettin Saran tek koşulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına tek koşulda aday olmayacağını açıkladı!

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de gözler bir yandan sezon sonu yapılacak olan seçimli genel kurula çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertli kulüpte şu ana kadar aday olarak ön plana Sadettin Saran çıktı. İş insanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, başkanlığa tek koşulda aday olmayacağını bu durum dışında aday olacağını hiç fark etmeyeceğini ifade etti.

İŞTE SADETTİN SARAN'IN ADAY OLMAYACAĞI TEK KOŞUL 

Bir süredir farklı platformlarda Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağını ifade eden Sadettin Saran, mevcut Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un seçimde aday olmaması durumunda karşısında kim olursa olsun aday olacağını açıkladı. Saran,  Ali Koç dışında kesinlikle aday olacağının altını çizerken "Hiç fark etmez'" dedi.

“ALİ BEY ADAY DEĞİLSE HİÇ FARK ETMEZ ADAYIM”

Sadettin Saran, konuşmacı olarak katıldığı bir panelde Fenerbahçe başkanlık seçimi ile ilgili gelen soruların üzerine açıklamalaarda bulundu. Seçim süreci ile ilgili titizlikle çalıştıklarını ifade Saran, “Ali Bey de bunu Divan Kurulu toplantısında çok güzel ifade etti. Çok dikkat etmeye çalışıyorum. Çalışma arkadaşlarıma da seçim kelimesini yasakladım” dedi.

Saran sözlerine Ali Koç'un aday olmama durumunda "Kim olursa olsun hiç fark etmez adayım" ifadesini ekledi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Lideri Akşener'den Etimesgut açıklaması! Mutlaka isterim, gıcıklık olsun

İYİ Parti Lideri Akşener'den Etimesgut açıklaması! Mutlaka isterim, gıcıklık olsun