ANASAYFA Spor Şanlıurfa'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçında değişiklik

Şanlıurfa'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçında değişiklik

TFF, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının saatinde değişikliğe gittiğini açıklayarak saat 21.45'e alındığını açıkladı.
Şanlıurfa'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçında değişiklik

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 Nisan Pazar saat 21.00'de oynanacak maçın saatinde değişikliğe gidildiğini ve 21.45'e alındığını açıkladı.

TFF, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmaya ilişkin değişikliğe gidildiğini resmi internet sitesinden duyurdu.

Yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının başlama saatinde güncelleme yapılmıştır.

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda daha önce 21.00 olarak planlanan müsabakanın başlama saati 21.30 olarak güncellenmiştir" ifadelerine yer verildi. 

Geçtiğimiz sezon Türkiye Süper Lig'ini tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Turkcell Süper Kupa'yı kazanmak için mücadele edecek.

SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANAMAMIŞTI

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa mücadelesi 29 Aralık 2023 Suudi Arabistan'da oynanacaktı. Fakat Suudilerin Fenerbahçe ile Galatasaray'ın sahaya Atatürk pankartları ve tişörtleri ile çıkmasına izin vermemesinin ardından ezeli rakipler maça çıkmama kararı aldı ve her iki takımda kupa maçını oynamayarak Türkiye'ye geri dönmüştü.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zam bir anda geldi! En pahalı iPhone 108 bin liraya çıktı

Zam bir anda geldi! En pahalı iPhone 108 bin liraya çıktı