Süper Lig puan durumu! Süper Lig puan tablosu ve fikstür

Futbol maçları vatandaşların yakın takibinde yer ediniyor. Maçlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler son günlerde Süper Lig'deki puan durumu ve fikstürleri sorguluyor.

Süper Lig puan durumu! Süper Lig puan tablosu ve fikstür

Ülkemizin en çok takip edilen spor dalları arasında yer alan futbolda karşılaşmalar hız kesmeden devam ediyor. Futbol maçları ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen taraflar puan tablosu fikstürleri yakından takip ederken Süper Lig'in 36. haftası, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kritik maçlarıyla futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

Lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü ağırlarken, Fenerbahçe evinde Kayserispor ile karşılaştı. İki takımın şampiyonluk mücadelesi çerçevesinde gerçekleşen maçlar büyük heyecan yarattı. Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek puanını 93'e çıkardı. Galatasaray ise maçın son dakikalarında attığı golle Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği zorlu mücadele bekleniyor.

13 MAYIS 2024 SÜPER LİG PUAN DURUMU

Süper Lig puan durumu ve fikstür tablosu yeniden şekillendi. Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kalan maçları, 36. haftanın puan durumu ve fikstür detayları merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik. Süper Lig'de 36. hafta maçlarının oynanmasının ardından;

  • Galatasaray 99 puanla birinci sırada,
  • Fenerbahçe 93 puanla ikinci,
  • Trabzonspor 61 puanla üçüncü,
  • Başakşehir 58 puanla dördüncü sırada,
  • Beşiktaş ise 55 puanla beşinci sırada yer alıyor.

GALATASARAY - FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Süper Lig 37. haftada 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER