ANASAYFA Spor Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Son 10 haftaya Galatasaray favori girdi

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Son 10 haftaya Galatasaray favori girdi

Trendyol Süper Lig'de 28. haftanın tamamlanmasının ardından şampiyonluk oranları güncellendi ve Galatasaray, Fenerbahçe'nin önüne geçerek şampiyonluğun favorisi oldu.
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Son 10 haftaya Galatasaray favori girdi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftası Corendon Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadele ile tamamlandı. Toplam 20 takımın sahaya çıktığı ve 10 karşılaşmaya sahne olan haftada şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçlar oynandı.

GALATASARAY'IN ORANI YÜKSELDİ FENERBAHÇE'NİN DÜŞTÜ

Süper Lig'de 28. haftanın sona ermesiyle şampiyonluk oranları güncellendi. Galatasaray'ın daha önce 1.70 olan şampiyonluk oranı 1.61'e düşürüldü. Sarı - lacivertli takımın oranı ise 1.75'ten 1.86'ya yükseldi.

Trendyol Süper Lig'de 2023-24 sezonun başından beri kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray rakiplerine büyük puan farkı attılar ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak yollarına devam ediyor.

GALATASARAY HAFTAYI DERBİ ZAFERİ İLE TAMAMLADI

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile derbi mücadelesine çıktı. Galatasaray zorlu mücadeleyi Musrati'nin 2. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 kazandı.

Fenerbahçe ise Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler rakibini 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatarak puanını 73'e yükseltti.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımda deplasmandan 3 puan ile döndü ve haftayı puan kaybı yaşamadan kapattı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Kahramanmaraş depremi anısına Kufi'nin Gözyaşları sergisi açıldı

Ankara'da Kahramanmaraş depremi anısına Kufi'nin Gözyaşları sergisi açıldı