Taha Akgül Ankara'dan tüm Türkiye'ye seslendi: Milletimizin dualarıyla olimpiyattan döneceğiz

Geçtiğimiz günlerde düzenlen Avrupa Güreş Şampiyonasında altın madalya kazanan milli sporcu Taha Akgül beraberindeki sporcular ile birlikte ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Yaklaşan olimpiyat oyunları öncesi vatandaşlara seslenen Akgül "Milletimiz bize dua etsinler" şeklinde konuştu.

Taha Akgül Ankara'dan tüm Türkiye'ye seslendi: Milletimizin dualarıyla olimpiyattan döneceğiz

Türkiye'nin adını uzun yıllar boyunca katıldığı turnuvalarda altın madalya kazanarak duyuran ve vatandaşları gururlandıran Taha Akgül mensubu olduğu ASKİ Spor Kulübü'nün sporcuları ile birlikte ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.Taha Akgül Ankara'dan tüm Türkiye'ye seslendi: Milletimizin dualarıyla olimpiyattan döneceğiz

“KENDİMİ ÜZMEKTEN KORKMAYACAĞIM”

Başkan Yavaş sporcuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederken Taha Akgül'de gelecek turnuvalarda da aynı başarıları göstermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Artık gözlerini bu yaz Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan olimpiyat oyunlarına çevirdiklerini belirten Akgül kazandıkları başarıların kendilerinde bir rahatlık sebebi olmayacağını vurgulayarak “Bu bizi rehavete kesinlikle götürmeyecek. Çalışmaya bir an önce başlayayım ki rehaveti atayım. 5 ay dile kolay, hemen geçecek. Olimpiyatlar da bu işin zirvesi. En iyi şekilde oraya hazırlanacağız. Elimden geleni yapacağım. Antrenmanlarda daha fazla zorlayacağım, canım yanacak. Kendimi üzmekten de korkmayacağım. Milletimiz bize dua etsinler. Onların dualarıyla, alnımızın akıyla oradan döneceğiz” şeklinde konuştu.

OLİMPİYATLAR 26 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

Paris 2024 Olimpiyat oyunları 26 Temmuz 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Türkiye son olimpiyat oyununda 2'si altın, 2'si gümüş ve 9'u bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazandı. Sporcularımızın en büyük hedefleri arasında ise bu sayının üstüne çıkarak ülkemizin aldığı madalya sayısında rekor kırmak olacak.

SONRAKİ HABER