TFF 2. Lig'de Etimesgut maçında ilginç olay! Denizlispor oyuncusu elinde telefonla futbol oynadı

TFF 2. Lig'in 24. haftasında Denizlispor'un Etimesgut Belediyespor'u konuk ettiiği karşışlaşmada yeşil-siyahlı formayı giyen Emre Sağlık sahada bir süre elinde cep telefonu ile futbol oynadı. Sağlık'ın elinde cep telefonu futbol oynaması sosyal medyada gündem oldu.

TFF 2. Lig'de Etimesgut maçında ilginç olay! Denizlispor oyuncusu elinde telefonla futbol oynadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 24. haftasında Denizlispor ile Etimesgut Belediyespor karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve rakımlar sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

DENİZLİSPORLU OYUNCU CEP TELEFONU İLE FUTBOL OYNADI! SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Mücadelede yeşil-siyahlı ekipten Emre Sağlık’ın elinde cep telefonu ile oyunun bir bölümünde mücadele etmesi dikkat çekti. Emre Sağlık'ın o görüntüleri sosyal medyada dikkat çekerken elindeki cep telefonunun devre arasında sahaya düşüren bir top toplayıcısına ait olduğu anlaşıldı.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk etti. Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmayı tribünden takip eden taraftarların çektiği bir görüntü ise sosyal medyada gündem oldu. Denizlispor'un savunmasında görev alan Emre Sağlık isimli futbolcu maçın ikinci yarısında elindeki cep telefonu ile bir süre futbol oynadı. Taraftarların dikkatinden kaçmayan görüntüde Sağlık, bir süre elinde cep telefonu ile oyuna devam etti. Oyunun durmasının ardından Emre Sağlık elindeki cep telefonunu top toplayıcı çocuğa yeniden ulaştırdı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER