ANASAYFA Spor TFF 2. ve 3. Lig maçlarını Youtube üzerinden yayınlayacağını açıkladı!

TFF 2. ve 3. Lig maçlarını Youtube üzerinden yayınlayacağını açıkladı!

Futbol konusunda üst ligler kadar alt liglerinde büyük mücadelelere sahne olduğu ülkemizde TFF'den bir canlı yayın açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre TFF 2. ve 3. Lig'deki maçları Youtube üzerinden canlı yayınlayacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TFF 2. ve 3. Lig maçlarını Youtube üzerinden yayınlayacağını açıkladı!

Futbol dünyada ve ülkemizde peşinden milyonları sürükleyen bir spor dalı olarak adından söz ettiriyor. Büyük bir endüstriyi oluşturan futbol sektörü ile ilgili ülkemizde yeni bir gelişme daha yaşandı.

ALT LİG MAÇLARI TEST YAYINLARI BAŞLIYOR

Geçtiğimiz günlerde uzun bir sürenin ardından Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig için yayın ihalesini sonuçlandıran ve mevcut yayıncı kuruluş ile sözleşmesini uzatan Türkiye Futbol Federasyonu alt ligler içinde bir adım attı. Bir çok köklü kulübün de yer aldığı ve üst liglerde yaşanan heyecana eş heyecanın olduğu TFF 2. ve 3. Lig maçlarının TFF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacağı açıklandı. Konu ile ilgili TFF'nin resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada test yayınlarının bu hafta başlayacağı bildirildi.

TFF YAYINLANACAK İLK MAÇI DUYURDU

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada “TFF 2 Lig Kırmızı Grup'ta, saat 14.00'te, Kastamonuspor ile Sarıyer arasında Kastamonu Gazi Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka ilk canlı test yayını olarak TFF YouTube kanalında yayınlanacak” ifadelerini kullandı. Ayrıca bu girişim ile test yayınlarının tamamlanması ile 2. ve 3. Lig'de bulunan tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasının hedeflendiği vurgulandı. Bu yayın girişimi ile alt liglere ilginin artmasını amaç edindiklerini belirten TFF'de futbolcuların dünya genelinde kendilerini daha kolay gösterebileceğine işaret edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mart 2024 evde bakım maaşı ne zaman, hangi tarihte yatıyor, evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı?

Mart 2024 evde bakım maaşı ne zaman, hangi tarihte yatıyor, evde bakım maaşı yatan iller açıklandı mı?