TFF sezonun başlama tarihini açıkladı! Süper Lig, 1 ve 2. Lig'in başlama tarihi belli oldu

TFF, 2024-25 sezonunun Trendyol Süper Lig ve 1. Lig ile 2. Lig'in başalama takvimini duyurdu.

TFF sezonun başlama tarihini açıkladı! Süper Lig, 1 ve 2. Lig'in başlama tarihi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye'deki profesyonel liglerin 2024-25 sezonu başlangıç tarihini duyurdu. Profesyonel futbol liglerinin başlangıç tarihine ilişkin açıklama TFF'nin resmi sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Başta Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'in başlangıç tarihleri olmak üzere 2. Lig'in başlangıç tarihi de duyuruldu. Ağustos ayında başlayacak futbol heyecanı Mayıs sonuna kadar devam edecek.

TRENDYOL SÜPER LİG VE 1. LİG HEYECANI AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR

Açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun dün toplantı gerçekleştirdiği ifade edilirken Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'de 2024-2025 sezonu başlangıç tarihlerinin belirlendiği kaydedildi.

Federasyon tarafından aınan karara göre; Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig 9, 10, 11 ve 12 Ağustos 2024 tarihlerinde, TFF 2. Lig ise 31 Ağustos - 1 Eylül 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağı ifade edildi

TFF 3. LİG'İN BAŞLANGIÇ TARİHİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Öte yandan yapılan açıklamada TFF 3. Lig'in başlangıç tarihi ve sezon planlamalarına ilişkin diğer detayların ise daha sonra ilan edileceği ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER