TFF Stefan Kuntz'a fesih bedeli ödeyecek!

TFF yönetimi'nin Alman teknik adam Stefan kuntz'a ödeyeceği fesih bedeli belli oldu

TFF Stefan Kuntz'a fesih bedeli ödeyecek!

Son olarak Milli takımdaki görevine son verilen Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'a verilecek fesih bedeli belli oldu. Ermenistan beraberliği sonrası tartışma konusu olan Kuntz'un Japonya yenilgisi son maçı oldu.

ankara-tasarim-kopyasi-21.jpg

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ NELER SÖYLEMŞTİ; STEFAN KUNTZ KENDİ BACAĞINA ATEŞ ETTİ!

Herkese ılım, sabır ve sükunet tavsiye ediyorum diyen Büyükekşi, hocamız maçtan sonraki açıklamalarıyla maalesef kendi bacağına ateş etti. Maalesef çok üzücü bir durum dedi.

ankara-tasarim-kopyasi-23.jpg

KUNTZ'UN TAZMİNATI BELLİ OLDU!

A Milli takımda Stefan Kuntz dönemi sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Alman teknik direktöre ödeyeceği tazminat belli oldu. Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Stefan Kuntz'a sözleşe bitiş tarihine kadar ki alacakları ödenecek. Ermenistan maçı beraberliği sonrası koltuğu sallanan Kuntz'un Japonya yenilgisi Milli takımın başındaki son maçı oldu.

ankara-tasarim-kopyasi-22.jpg​​​​​​​

TAZMİNAT 1.2 MİLYON EURO

Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Stefan Kuntz'un görevine son verdi. Alman teknik adama ödenecek sözleşme fesih bedeli de ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunan Kuntz'a bu tarihe kadarki alacaklarını ödeyecek. Söz konusu rakamın 1.2 milyon Euro olduğu belirtildi.

ankara-tasarim-kopyasi-24.jpg​​​​​​​

ALMAN ÇALIŞTIRICININ PUAN ORTALAMASI

Kuntz A Milli Futbol Takımı'yla toplam 20 maça çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi elde ederek maç başına 1.95 puan ortalaması yakaladı.

SONRAKİ HABER