TFF, Trendyol Süper Lig'in biteceği tarihin değiştiğini duyurdu!

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamalara göre Trendyol Süper Lig'in biteceği tarihin değiştiği öğrenildi.

TFF, Trendyol Süper Lig'in biteceği tarihin değiştiğini duyurdu!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte Trendyol Süper Lig'i biteceği tarihin değiştiği öğrenildi. Daha önce konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre Süper Lig'in biteceği tarihin ertelenmesinin Süper Kupa finalinin oynanacağı tarihte yapılan değişiklik olduğu ifade edildi.

TFF TRENDYOL SÜPER LİG'İN BİTECEĞİ TARİHİN DEĞİŞTİĞİNİ DUYURDU!

Bu çerçevede konu ile ilgili merak edilenlere Türkiye Futbol Federasyonu resmi duyuru yayımlandı. Yapılan duyuruda, "7 Nisan 2024 tarihinde oynanmasına karar verilen Turkcell Süper Kupa müsabakası nedeniyle;

Trendyol Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına,
Turkcell Süper Kupa müsabakasında takvim değişikliği nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesinin bu maçta uygulanmamasına ve kulüplerin transfer ettiği futbolcuları finalde oynatabilmelerine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde ifadeler ile yapılan değişiklik hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yapılan bu açıklamalara göre 5 - 6 - 7 ve 8 Nisan'da oynanması planlanan maçlar sonraki hafta oynanacağı, Lig ise 26 Mayıs'ta sonlanacağı öğrenildi.

SONRAKİ HABER