ANASAYFA Spor Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Trendyol Süper Lig'de 28'inci haftası birbirinden önemli mücadelelere sahne oldu ve ortaya şampiyonluk ile kümede kalma yarışını etkileyen sonuçlar çıktı.
Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta sona erdi! Şampiyonluk yarışı nefes kesiyor

Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta mücadeleleri sona erdi. 10 maçın oynandığı haftada mücadeleler yine nefes kesti. 

PERDE KASIMPAŞA SİVASSPOR MAÇI İLE AÇILDI

Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta Kasımpaşa'nın Sivasspor konuk ettiği mücadele ile başladı. Zorlu mücadelede 90 dakika sonunda gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

ANKARAGÜCÜ'NÜN GALİBİYET ÖZLEMİ 6'YA YÜKSELDİ

Trendyol Süper Lig'de son haftalarda istediği sonuçları alamayan MKE Ankaragücü, kötü gidişe İstanbulspor karşısında son vermek için sahaya çıktı.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede Ankara ekibi istediği sonucu alamadı. Sarı - lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçta durumu 1-1'e getirse de üstünlük sayısını bulamadı ve puanlar paylaşıldı.

FENERBAHÇE, HATAY KARŞISINDA HATA YAPMADI

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, Osayi Samuel ve Cengiz Ünder'in golleri ile 2-0 kazandı.

DERBİDE MUSRATİ KENDİ KALESİNE ATTI GALATASARAY KAZANDI

Trendyol Süper Lig 28'inci haftası İstanbul derbisine sahne oldu. Beşiktaş ile Galatasaray'ın Tüpraş Stadyumu'nda oynadığı mücadeleyi sarı -kırmızılılar, Musrati'nin kendi kalesine attığı gol ile 1-0 kazandı ve hata yapmadan yolu devam etti.

HAFTA ALANYA'DA KAPANDI! TRABZONSPOR MAĞLUP OLDU

Trendyol Süper Lig'de 28'inci hafta Alanya'da sona erdi. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan maçta Alanyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi rakibine 3-1 mağlup oldu.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA DEĞİŞİKLİK OLMADI

Hatayspor'u mağlup eden Fenerbahçe, Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında puan kaybetmesini bekliyordu. Fakat sarı-kırmızılılar kazandı ve 75 puan ile liderliğini sürdürdü. Galatasaray'ı 73 puan ile Fenerbahçe takip etti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM Başkanı açıkladı! YKS geç başvuruları başladı

ÖSYM Başkanı açıkladı! YKS geç başvuruları başladı