TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği maç biletleri satışa çıktı

Geleneksel olarak düzenlenen TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak. Yapılacak maç için heyecan sürerken biletlerin satışa çıktığı duyuruldu. Bu kapsamda bilet fiyatları da açıklandı.

TSYD Ankara Kupası Ankaragücü ile Gençlerbirliği maç biletleri satışa çıktı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesince geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 56’ncsı yapılacak olan TSYD Ankara Kupası, UBK İnşaat’ın sponsorluğunda 18 Kasım Cumartesi günü organize edilecek.

18 Kasım Cumartesi Günü Eryaman Stadı'nda oynanacak maç biletleri satışa çıktı. Tribünlere göre bilet fiyatları da belli oldu. Türkiye’nin en uzun soluklu turnuvasında, Başkentin iki köklü kulübü MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği karşılaşacak. Müsabaka Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

GELENEKSEL KUPANIN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Kupa maçının biletleri 14 Kasım Salı günü saat 16.00’dan itibaren satışa sunuldu. Müsabakada passolig kartı zorunlu olacak. MKE Ankaragücü tribün biletleri, Gençlerbirliği Passolig kartı hariç diğer tüm pasolig kartları ile alınabilecek. Gençlerbirliği tribün biletleri de MKE Ankaragücü Passolig kartı hariç diğer tüm passolig kartları ile alınabilecek.

Kadınlar ve 12 yaşa kadar çocuklar müsabakayı ücretsiz izleyebilecekler. 6 yaş üstü çocuklarda passolig kartı zorunluluğu aranacak. Engelli taraftarların biletleri, maç günü sabahı Eryaman Stadyumu Passolig Gişelerinden verilecek.

BİLET FİYATLARI

Kapalı tribün 100 TL,

Maraton tribünü 100 TL,

Kale arkası tribünü 100 TL,

VIP tribünü 250 TL olarak belirlendi.

Öte yandan biletler 12 yaşına kadar çocuklar ve kadınlara ücretsiz olacak.

Stadyum tribün dağılımı ise şöyle olacak;

Sağ Kapalı : Ankaragücü

Sol Kapalı: Gençlerbirliği

Güney Tribünü Kale Arkası : Ankaragücü

Kuzey Tribünü Kale Arkası : Gençlerbirliği

Maraton : Ankaragücü

Öte yandan Kupa maçını Eryaman Stadı’ndaki localardan izlemek isteyenlerin, loca biletleri satışı için TSYD Ankara Şubesi ile 0312-3126566/05053311240 nolu telefonlardan iletişime geçebilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER