Türk Telekom 2 isimle yollarını ayırdı

Başkent ekibi Türk Telekom yaptığı açıklamasında 2 oyuncu ile yolların ayrıldığını duyurdu. 1 sözleşmenin de uzatıldığını aktaran Türk Telekom, paylaşımını sosyal medya üzerinden yaptı.

Türk Telekom 2 isimle yollarını ayırdı

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Türk Telekom, Mahir Ağva ve Olivier Hanlan ile yolların ayrıldığını açıkladı. Berkan Durmaz'ın da sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan TT, 2024-2025 sezonunda takımda yer alan Mahir Ağva ve Olivier Hanlan'a teşekkür etti. Daha sonra yapılan paylaşımda da Berkan Durmaz'ın 2025-2026 sezonunda Türk Telekom Basketbol forması ile sahada olacağı kaydedildi.

Türk Telekom 2 isimle yollarını ayırdı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, Berkan Durmaz'ın sözleşmesini uzatırken, Mahir Ağva ve Olivier Hanlan'la yollarını ayırdı.

BERKAN DURMAZ YENİ SEZONDA DA OLACAK

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, geçen sezon 55 maçta 4.7 sayı ortalaması yakalayan Berkan Durmaz'ın 2026-2027 sezonunda da Türk Telekom forması giyeceği belirtildi.

Türk Telekom 2 isimle yollarını ayırdı - Resim : 2

Geçen sezon 2.4 sayıyla oynayan pivot Mahir Ağva ve 9.3 sayı ortalamasıyla mücadele eden oyun kurucu Olivier Hanlan'la ise yolların ayrıldığı kaydedildi.

Türk Telekom 2 isimle yollarını ayırdı - Resim : 3

Türk Telekom Basketbol, yaptığı paylaşımında 2024-2025 sezonunda forma giyen Olivier Hanlan ve Mahir Ağva'ya teşekkür ederek kariyerlerinde başarılar diledi. Berkan Durmaz için de "Yeni sezonda da omuz omuza" paylaşımı yapıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER