Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi

BTK EuroCup 10. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Cluj Napoca'yı 95-84 mağlup etti ve 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi

BTK EuroCup 10. hafta mücadelesine Türk Telekom ile Romanya temsilcisi Cluj Napoca karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu'nda oynanan zorlu mücadeleyi Türk Telekom, Jan Palmer'ın ortaya koyduğu iyi oyun ile 95-84'lük skorla kazandı.

İlk periyoda Başkent Temsilcisi Türk Telekom iyi başladı ve 26 - 18'lik üstünlük kurdu. İkinci periyotta da ise Cluj Napoca hücumda iyi bir görüntü çizdi. Türk Telekom potasına Romanya ekibi tam 30 sayı atarken Başkent temsilcisi 27 sayı ile karşılık verdi ve ilk yarı 58 - 53 noktalandı.

7 MAÇ ARADAN SONRA GALİBİYET GELDİ

Çekişmeli mücadele üçüncü periyotta da sürdü ve Cluj Napoca karşılaşmada dengeyi kurdu. Bu çeyrekte Türk Telekom 13 sayı atarken Napoca 18 sayı kaydetti ve çeyrek 66 - 66 sona erdi. Final periyoduna geçildiğinde ise Türk Telekom Jan Palmer önderliğinde maçı kopardı. Başkent ekibinin son periyotta attığı 29 sayıya karşın Romanya temsilci Napoca 18 sayı bulabildi ve karşılaşma 95 - 84 Türk Telekom üstünlüğü ile sona erdi. Cluj Napoca karşısında aldığı galibiyet ile Türk Telekom bu sezon BTK EuroCup'taki 10. maçında 2. galibiyetini aldı ve 7 maç aradan sonra galip geldi.

JAN PALMER'DAN TAM 24 SAYI

Türk Telekom’da James Palmer 24 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ilemaçın ve takımın en skorer ismi oldu.

Cluj Napoca’da ise Andrija Stipanovic 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile oynadı ve Cluj Napoca'nın en skorer oyuncusu oldu.

SONRAKİ HABER