ANASAYFA Spor Türk Telekom'un konuğu Galatasaray

Türk Telekom'un konuğu Galatasaray

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Türk Telekom, Galatasaray Ekmas'ı konuk edecek.
Türk Telekom'un konuğu Galatasaray

Milli aranın ardından Türkiye Basketbol Süper Ligi heyecanı başladı. EuroBasket elemeleri nedeniyle ara verilen ligde maçlar 1 Mart Cuma oynanan iki maç ile hareketlendi. 

Başkent Ankara'yı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde temsil eden Türk Telekom lige Galatasaray Ekmas maçı ile dönüyor. Türk Telekom ile Galatasaray Ekmas'ın karşı karşıya geleceği mücadele Ankara Spor Salonu'nda oynanacak ve bugün saat 15.30'da başlayacak.

Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 20 maçta aldığı 9 galibiyet ve 11 mağlubiyet ile 29 puan toplayarak 8. basamakta yer alıyor.

Türk Telekom'un rakibi Galatasaray Ekmas ise başkent ekibi gibi 9 galibiyeti ve 11 mağlubiyeti bulunuyor ve 29 puan ile avreaj sonucunda 12. sırada bulunuyor.

PLAY OFF'U YAKINDAN İLGİLENDİREN MÜCADELE

Türk Telekom ile Galatasaray Ekmas arasında oynanacak mücadele play - off hattı için büyük önem taşıyor. 8. sırada bulunan Türk Telekom ile 12. sırada bulunan Galatasaray ile birlikte toplam 5 takımın 29 puanı bulunuyor. Başkent temsilcisinin bu maçtan galibiyet ile çıkması halinde bu virajı başarılı bir şekilde dönecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı!

ASO'da TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu toplantısı yapıldı!