Türk Telekom'un konuğu Pınar Karşıyaka

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Türk Telekom yarın evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un konuğu Pınar Karşıyaka

Türkiye Sİgorta Basketbol Süper Ligi heyecanı devam ediyor. Türkiye'nin basketboldaki en pretisjli organizasyonunda 19. maçların oynanacağı haftada karşılaşmalar 3,4 ve 5 Şubat tarihlerinde oynanacak maçlarla devam edecek. Ankara ekibi Türk Telekom 19. haftanın açılış gününde parkeye çıkacak. Başkent evinde ligin güçlü ekiplerinden Pınar Karşıyaka ile galibiyet için kıran kırana mücadele edecek.

TÜRK TELEKOM - PINAR KARŞIYAKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde 19. haftanın en önemli maçlarından birisi Ankara'da oynanacak. Türk Telekom ile Pınar Karşıyaka, 3 Şubat Cumartesi (Yarın) saat 18.00'de Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele Bein Sport Haber ve Bein Sport 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET PEŞİNDE

Türk Telekom, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında deplasmanda Çağdaş Bodrumspor'u 88-79 mağlup etti. Ankara basketbolunun önde temsilcisi Türk Telekom bu haftada konuk edeceği zorlu rakibi Pınar Karşıyaka'yı mağlup edip hem üst üste ikinci mağlubiyetini almak hemde uzak kaldığı play - off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER