Son olarak EURO Uluslar Liginde A Ligine Play-off üzerinden yükselmeyi başaran Türkiye, devam eden başarısını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Tarihinin en iyi jenerasyonlarından birisini yakalayan milli takımın bir sonraki hedefinin Dünya Kupasına katılmak olduğu biliniyor.
7 EYLÜL'DE KONYA'DA DEV KAPIŞMA
Milli takımımız, 2026 Dünya Kupası elemelerinde Eylül-Ekim ve Kasım aylarında oynayacağı eleme maçlarında rövanşlı olarak Bulgaristan, Gürcistan ve İspanya ile karşılaşacak.
İlk eleme maçını 4 Eylül'de Gürcistan ile deplasmanda oynayacak olan Türkiye, 7 Eylül'de İspanya ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. TFF grubun en zorlu maçlarından birisi olması beklenen bu karşılaşmanın Konya'da oynanacağını duyurdu.
Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Millî Takımımız, E Grubu'nda iç sahada oynayacağı ilk karşılaşmada EURO 2024 şampiyonu İspanya'yı Konya'da ağırlayacak. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı müsabaka, 7 Eylül Pazar günü saat 21.45'te başlayacak" ifadeleri yer aldı.
GÖZLER BİZİM ÇOCUKLARDA
Montella yönetimindeki Milli takım EURO 2024 Avrupa Şampiyonasında Çeyrek final oynama başarısı göstermişti. Ay yıldızlıların bu hedefini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği ise merakla bekleniyor.