ANASAYFA Spor Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kupada finale çıkacak takımları belirleyecek maçların oynanmasına çok az bir zaman kaldı. Sporseverlerde son 4 takımdan kimin kupayı kazanacağına dair tahminlerde bulunmayı sürdürüyor
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kazananın Avrupa Kupalarına katılmayı garantilemesi bakımından altın bir bilet gibi görülen Ziraat Türkiye Kupasında sona giderek yaklaşılıyor. Nisan ayının son günlerinde oynanan yarı final ilk maçlarının ardından gözler rövanş maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupasında yarı finale kalan son 4 takım Beşiktaş, Trabzonspor, Ankaragücü ve Fatih Karagümrük olmuştu. Takımlar arasında oynanan maçlarda Ankaragücü - Beşiktaş maçında gol sesi çıkmazken, Trabzonspor evinde Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmişti. 23 Mayıs'ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası öncesindeki son maçlar olacak yarı final rövanş maçları ile ilgili merak edilen bilgiler araştırılmaya başlandı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇ PROGRAMI

Finalist iki takımın belirleneceği maçların fikstürü belirlendi. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen maçların başlama saatleri şu şekilde oldu;

7 Mayıs Salı : Beşiktaş - Ankaragücü / Saat 20:30
8 Mayıs Çarşamba Karagümrük - Trabzonspor - 20:30

MAÇLAR HANGİ KANALDA?

Sonuçları merakla beklenen maçların ATV ekranlarından yayınlanması bekleniyor. Kupanın final maçının nerede oynanacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir"