ANASAYFA Spor Union SG - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Union SG - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler önemli karşılaşmanın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını oldukça merak ediyor.
Union SG - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu mücadeleleri başlıyor. Avrupa'nın 3 numaralı kupasında Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe sahaya çıkmaya hazırlanıyor. H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16'ya kalan sarı - lacivertliler Belçika takımlarından Union Saint-Gilloise ile çeyrek finale kalma mücadelesinin ilk ayağında karşı karşıya gelecek.

Futbolseverler bu önemli Avrupa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.

UNİOB SG - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Union Saint - Gilloise ile Fenerabahçe arasında UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçı Belçika'da bulunan Lotto Park'da oynanacak ve saat 23.00'de başlayacak. Mücadele EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu'ndan hakem João Pedro Silva Pinheiro düdük çalacak. Pinheiro'nun yardımcı hakemliğini Bruno Miguel Alves Jesus ve Luciano António Gomes Maia yapacak. VAR koltuğunda Tiago Bruno Lopes Martins otururken AVAR'da Miguel Bertolo Nogueira görev yapacak.

FENERBAHÇE AVANTAJLI BİR ŞEKİLDE DÖNMEK İSTİYOR

İlk maçı deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe, Belçika'da avantajlı bir skor elde ederek İstanbul'a dönmek istiyor. Fenerbahçe ile Union SG arasında oynanacak rövanş maçı 14 Mart'ta Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 3 çocuk annesi pide ustası kadından diğer kadınlara anlamlı mesaj!

Ankara'da 3 çocuk annesi pide ustası kadından diğer kadınlara anlamlı mesaj!