Voleybolda Slobodan Kovac dönemi

Erkek Mlli Voleybol Takımımızda yeni dönem başlıyor. Filenin Efeleri’nin başına Slobodan Kovac getirildi.

Voleybolda Slobodan Kovac dönemi

A Milli Erkek Voleybol Takımımızın yeni başantrenörü tecrübeli isim Slobodan Kovac oldu.

İmza töreni İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul Başkanlık Ofisi’nde gerçekleşen imza töreninde TVF Milli Takımlardan Sorumlu Asbaşkanı Semih Oktay da yer aldı.

SLOBODAN KOVAC KİMDİR?

Slobodan Kovac, 2008-2009 sezonda başladığı antrenörlük kariyerinde çok sayıda kulüp takımı ve Milli takım çalıştırdı.

Milli takımlar düzeyinde Avrupa şampiyonluğu, kulüpler düzeyinde ise 2 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası, 2 Sırbistan Ligi ve 1 Challenge Kupası bulunan 58 yaşındaki Sırp deneyimli çalıştırıcı, 2014-2015 İran, 2017-2018 Slovenya ve 2019-2021 yıllarında ise Sırbistan Milli Takımı başantrenörlüğü görevini yürüttü.

Slobodan Kovac sporcu olarak 1996 Atlanta Olimpiyatları’nda bronz, 2000 Sydney Olimpiyatlarında ise altın madalya kazandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER