Ziraat Bankkart İspanya'dan avantajlı dönüyor

Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında İspanyol temsilcisi Guaguas Las Palmas'ı 3-1 mağlup ederek avantajı kaptı.

Ziraat Bankkart İspanya'dan avantajlı dönüyor

Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Fİnali'nde ilk maçlar tamamlandı. Türk voleybolunu ve başkent Ankara'yı Avrupa'nın en prestijli kupasında temsil eden Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın ardından Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı sahne aldı. CEV Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde İspanya'nın Guaguas Las Palmas takımı ile eşleşen Ziraat Bankkart rakibini 3-1 mağlup etti ve rövanş maçı öncesi avantajı cebine koydu.

ZİRAAT BANKKART RAHAT KAZANDI

Centro Insular de Deportes Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Halkbank ilk seti iyi bir oyunla önde tamamladı ve rakibine 25-17'lik üstünlük kurarak maçta 1-0 öne geçti. İkinci sette de iyi oyununu sürdüren Ankara'nın kırmızı-beyazlı ekibi ortada daha dengeli ve çekişmeli bir oyun olsa da seti 25-23 kazanarak durumu 2-0'a getirmeyi bildi. Maçın kader setine gelindiğinde ise ev sahibi ekip Guaguas Las Palmas üçüncü seti 25-21 kazanarak maçın erken kopmasına izin vermedi ve durumu 2-1'e taşıdı. Dördüncü sette rakibine şans tanımayan Ziraat Bankkart seti 25-23 maçı da 3-1 kazanmayı bildi.

RÖVANŞ 28 ŞUBAT'TA ANKARA'DA

Ziraat Bankkar ile Guaguas Las Palmas arasındaki rövanş maçı 28 Şubat'ta TVF Ziraat Bankkart Salonu'nda oynanacak. Halkbank yarı finale kalması halinde Piacenza-Jastrzębski Węgiel eşleşmesinin galibi ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER