Ziraat Bankkart'ın rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 18. haftasında Ziraat Bankkart evinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Bankkart'ın rakibi Bursa Büyükşehir Belediyesi

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde heyecan 18. hafta maçları ile devam edecek. Erkeklerde Ankara voleybolunun önemli temsilcilerinden Ziraat Bankkart evinde Bursa Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Bankkart ile Bursa Büyükşehir Belediyesi maçı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ziraat Bankkart Voleybol Salonu'nda oynanacak mücadele 3 Şubat Cumartesi (Bugün) saat 18.00'de başlayacak.

ZİRAAT BANKKART ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ziraat Bankkart, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ankara ekibi önce derbi mücadelesinde Halkbank'a evinde 3-2 mağlup oldu daha sonra deplasmanda İzmir temsilcisi Arkas Spor'a set alamadan 3-0 yenildi.

Ankara ekibi aldığı üst üste 2 mağlubiyetin ardından önce Rams Global Cizre Belediyesini daha sonra da Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediye'yi 3-0 mağlup ederek yeniden yükselişe geçti. Axa Sigorta Efelr Ligi'nde 17 maça çıkan ve 14 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda 40 puan toplayan başkent ekibi Ziraat Bankkart evinde Bursa temsilcisini iyi bir oyun ve skor ile mağlup ederek zirve takibi sürdürmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER