ANASAYFA Spor Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?

Futbol maçları ile ilgili takvim sporseverlerin gündeminde yer alıyor. futbol tutkunları son olarak Ziraat Türkiye Kupası hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başlarken final maçının nerede ve ne zaman oynanacağını da sorgulamaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?

Futbolseverler tarafından futbol maçlarına ait takvim büyük bir ilgi ile araştırılıyor. Futbol maçlarına ait takvim vatandaşların gündeminde yer alırken Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) yarı final maçları için heyecan da sürüyor. Gözler yarı final rövanş maçı ve final maçı tarihlerine çevrilirken ‘’ZTK finali ne zaman?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı. 

ZTK yarı final rövanşı için Türkiye futbol Federasyonu (TFF) Ziraat Türkiye Kupası maç takvimini paylaştı. Yarı finalde iki maç düzenleniyor olacak. İlk karşılaşmadan 3 puanla dönen tek takım Trabzonspor olmuştu. Gözler rövanş karşılaşmalarında iken ZTK Yarı Final ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş berabere kalırken Trabzonspor ise rakibi Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. 

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE OYNANACAK?

2023 - 2024 sezonu ZTK final karşılaşmasının ilk ismi Beşiktaş oldu. 

Türkiye Kupası final maçı detayları Karagümrük - Trabzonspor arasında gerçekleşecek maçın ardından 8 Mayıs günü kesinleşmiş olacak. Final maçı ise 23 Mayıs tarihinde yapılacak. Karagümrük - Trabzonspor arasında 8 Mayıs günü saat 20:30'da oynanacak.

Haberakara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
18 Mayıs resmi tatil mi, yarım gün mü?

18 Mayıs resmi tatil mi, yarım gün mü?