ANASAYFA Spor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları tamamlandı ve yarı finale adını yazdıran takımlar belli oldu. Futbolseverler heyecanla yarı final mücadelelerinin ne zaman oynanacağını merak ediyor ve araştırmalar yapıyor.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali müsabakaları 8 takımın oynadığı 4 zorlu mücadele ile tamamlandı ve yarı finale adını yazdıran takımlar ile eşleşmeler belli oldu.

İLK YARI FİNALİST ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ İLE EŞLEŞTİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran ilk takım geçen yılın da yarı finalisti ‘Kupa Beyi’ MKE Ankaragücü oldu. Başkent ekibi çeyrek finalde SÜper Lig'de de şampiyonluk mücadelesi veren zorlu rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Ankara ekibinin yarı finakdeki rakibi Tümosan Konyaspor'u evinde 2-0'lık skorla eleyen siyah - beyazlı ekip Beşiktaş oldu.

GALATASARAY'I ELEYEN KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR İLE EŞLEŞTİ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı 2-0'lık skorla eleyen ve sürpriz bir sonuca imza Vavacars Fatih Karagümrük ise evinde Başakşehir'i tek golle kupanın dışına iten Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile eşleşti.

YARI FİNALDE ÇİFT MAÇ USULÜ ELEMİNASYON!

Yarı finale kadar Ziraat Türkiye Kupası'nda tek maç usulü olan eleminasyon sistemi yarı finalde çift maç şeklinde olacak. 

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Yarı final eşleşmelerinin belli olmasının ardından futbolseverler yarı final maçlarının ne zaman oynanacağını oldukça merak ediyor ve araştırmalar yapıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yarı final maçlarının programına ilişkin henüz bir bilgi paylaşmadı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mısır Büyükelçisi El-Hamamy ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti

Mısır Büyükelçisi El-Hamamy ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti