ANASAYFA Spor Ziraat Türkiye Kupasında heyecan yarı final maçları ile devam ediyor!

Ziraat Türkiye Kupasında heyecan yarı final maçları ile devam ediyor!

Ülkemizdeki futbol liglerinde sona yaklaşılırken bir yandan da Ziraat Türkiye Kupasında finale doğru adım adım gidiliyor. Kazanın Avrupa bileti alacağı kupada son 4 takımdan birisi sezonun şampiyonu olacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ziraat Türkiye Kupasında heyecan yarı final maçları ile devam ediyor!

Türk futbolunun en üst düzey organizasyonlarından olan Ziraat Türkiye Kupasında şampiyon Mayıs ayında oynanacak final maçı ile belli olacak. Finale giden yolda son basamak olan yarı final maçları ise bugün başlıyor.

YARI FİNAL TURUNUN İLK MAÇI ANKARA'DA

Trabzonspor, Beşiktaş, Ankaragücü ve Fatih Karagümrük'ten birisinin kazanacağı kupada takımlar rövanşlı bir şekilde oynanacak yarı final maçları sonunda kupayı kazanacak isim olacak. Yarı final turunun ilk maçı bugün Ankara Eryaman Stadyumunda MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanacak.

İstedikleri gibi bir sezon geçirmeyen iki takımda bu sezonu unutmak ve taraftarlarına bir kupa armağan ederek sezonu Avrupa bileti alarak kapatmak istiyor. MKE Ankaragücü ev sahibi avantajını kullanmak isterken Beşiktaş'ta telafi edemeyeceği bir skor almadan yarı finalin ilk maçını tamamlama peşinde olacak.

Mücadele bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Ankara İl Güvenlik Kurulu güvenlik nedeniyle bu maça deplasman seyircisi almayacaklarını açıklamıştı. MKE Ankaragücü'de taraftarın yoğun ilgisinden dolayı deplasman tribünü biletlerini satışa çıkarmıştı. Sonucu en çok merak edilen yarı final maçına büyük bir ilginin gösterilmesi bekleniyor.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK TURU MAÇ PROGRAMI

23 NİSAN SALI 

20:30 MKE Ankaragücü - Beşiktaş 

24 NİSAN ÇARŞAMBA

20:30 Trabzonspor  - Fatih Karagümrük

RÖVANŞ MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Yarı final ilk maçlarının oynanmasının ardından gözler rövanş maçlarına çevrilecek. Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçları 7-8 Mayıs tarihinde oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı'nda 23 Nisan dolayısıyla makam koltukları çocuklara devredildi!

Beypazarı'nda 23 Nisan dolayısıyla makam koltukları çocuklara devredildi!